Новият мегазум стандарт Tamron 16-300mm

Новият мегазум  стандарт Tamron

16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD

               

Разширете възможностите си с новия високо-производителен мегазум обектив Tamron 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD

Tamron 16-300mm e изключително гъвкав мегазум обектив, предназначен за цифрови огледално-рефлексни (DSLR) фотоапарати с APS-C сензор, който обхваща огромния диапазон от 16мм до 300 мм фокусна дължина и в същото време ви позволява да заснемете прецизни макро изображения, благодарение на късото фокусно разстояние само от 39 см. Tamron 16-300mm е конструиран с помощта на новоразработени асферични елементи и лещи с мултиколтинг покритие, за да заснемете още по-отчетливи изображения. Разширете творческите си възможности с този изключително компактен обектив с революционното 18.8x увеличение, разработено от Tamron -пионерите на мегазум обективите.

        

Защо мегазум?

Обектив от класа мегазум ви позволява да снимате в разнообразни сценични условия - от широк ъгъл до телефото и по този начин се превръща в предпочитан обектив, подходящ за повечето снимачни ситуации. В резултат на тяхната изключителна гъвкавост, компактни размери и малко тегло, тези обективи са подходящи както като универсални обективи за ежедневна употреба, така  и за пътувания, изискващи малко багаж, като например за ваканция на семейство с деца, натоварено с всевъзможни вещи.

            

PZD мотор

Ултразвуковият PZD мотор  (Пиезо драйв) осигурява значително по-бърз и в същото време по-тих автофокус - идеален за заснемане на спонтанни моменти с изключително остри изображения.  Дава възможност да вземете нещата в свои ръце и да фокусирате прецизно ръчно по всяко време.

VC стабилизация на изображението (система за контрол на вибрациите)

Изпробваната и тествана VC стабилизация на изображението на Tamron, осигурява  на този обектив заснемане на резки и прецизни изображения. Това означава, че обективът е напълно подходящ за снимки без статив (от ръка, на ниска скорост) в условия на слаба осветеност.

Водоустойчив дизайн

Конструкцията на обектива е устойчива на водни пръски, което го прави особено подходящ  за аутдор фотография.

Други характеристики:

LD (Low Dispersion)

Елемент на обектива за по-голяма острота на изображението и корекция на хроматичната аберация.

Zoom Lock (ZL)-  механизъм за заключване на зума

Защита срещу нежелано удължаване на барела на обектива.

XR стъкло (с висок коефициент на пречупване)

Специално стъкло с особено висок коефициент на пречупване за по-голяма производителност и по-компактен дизайн на обектива.

Система за вътрешно фокусиране (IF)

Дължината на барела на обектива не се променя по време на фокусиране и близкото фокусно разстояние е значително намалено в целия обхват на фокусиране.

 

Повече инфо тук >>