MANFROTTO

Изглед: Списъчен / Табличен
Ред:
Покажи:
 • Compact Light е най-лекият статив в гамата на Manfrotto и се явява връзка между мини стативите(Pixi) и пълноразмерните стативи. Проектиран за употреба с компактни фотокамери и благодарение на своето ниско тегло и малък размер, статива може да бъде винаги с вас. Окомплектован с вградена(несменяема)..
  109 лв.
 • Manfrotto Compact Action е добър избор за DSLR камери от нисък/начален клас с китов обектив, така и за компактни и безогледални фотокамери. Ергономичната глава с джойстик със скролиращ механизъм за заключване е изключително интуитивна и лесна за употреба. Подходяща както за фото, така и за видеоза..
  129 лв.
 • Compact Advanced е статив подходящ за употреба с DSLR камери от среден клас и обективи до 200mm фокусно разстояние или друга техника с тегло до 3kg. Окомплектован с трипозиционна глава със сгъваеми ръчки, статива предлага изключително съотношение на цена/качество и стабилност! Сгъваемите ръчки на ..
  184 лв.
 • Manfrotto Advanced V е фотографска чанта с презрамка, класически дизайн и изключително високо качество на изработка от водо/влагоустойчиви материали! Предназначена за CSC или DSLR камера с монтиран стандартен зуум обектив плюс допълнителен обектив или светкавица. В джобовете могат ..
  94 лв.
 •   Компактна фоточанта за DSLR камера(или по-малка) със закачен 24-120 обектив(или подобен) плюс 2 до 3 допълнителни обектива или светкавица. Осигурено е място за аксесоари и лични вещи. Изработена от леки и водоустойчиви материали(със специална обработка против влага) и окомплектована..
  89 лв.
 • Фоточанта Manfrotto Advanced VII
  Manfrotto Advanced VII е фотографска чанта с презрамка, класически дизайн и изключително високо качество на изработка от водо/влагоустойчиви материали! Предназначена за CSC или DSLR камера с грип, 3-4 броя допълнителни обективи, светкавица и различни аксесоари. Вътрешните ..
  119 лв.
 • Unica V Messenger е практична и удобна чанта за ежедневно ползване с DSLR камера със закачен обектив, светкавица плюс дребни аксесоари и лични вещи. Събира и лаптоп/таблет с размер до 15.4"(или 17" Macbook). В дъното на чантата е интегрирано отделение за компактен статив или монопод. Изработ..
  169 лв.
 •   Раницата е направена от водоустойчиви материали и има две основни отделения. Долното е с подвижен разделител(с 3 отделения и възможност за подредба според нуждите на потребителя) за фототехника, а в горното може да се съхранява и личен багаж. В заднаната част на раницата е интегрирано и о..
  159 лв.
 • Gear Backpack M е средноголяма раница изработена от водоустойчиви материали и предназначена за DSLR камера със закачен 70-200/2.8, 2 до 3 допълнителни обектива и светкавица. В допълнение, раницата има множество джобове и отделения за допълнителни аксесоари и/или лични вещи. Разбира се, наличен е и..
  169 лв.